Ga naar hoofdinhoud
terug naar overzicht

Impact

Duurzame mindset

Hoe sterk ook onze referenties, het zijn onze mensen en hun mindset die het verschil maken. Als we ons op een project smijten, dan gaan we zo ver omdat we geloven in de maatschappelijke meerwaarde ervan.

Impact

Van conceptfase tot productie en logistiek, bij elk voorstel houden we rekening met de impact ervan. Dat uit zich uiteraard in het materialengebruik, maar duurzaam gaat voor ons veel verder dan het invullen van het ecologische aspect. We nemen als bureau onze maatschappelijke verantwoordelijkheid serieus.

We ontwerpen verandering

We zijn er ons van bewust dat de acties en campagnes enorm veel mensen bereiken die we kunnen aanzetten tot het maken van positieve keuzes. Zo ontwerpen we verandering.

Duurzame ontwikkelings­doelstellingen

Of we nu werken voor non-profitorganisaties, bedrijven of lokale besturen, we helpen onze klanten om hun duurzame doelstellingen te realiseren. Met gerichte communicatie leveren we een belangrijke bijdrage aan het waarmaken van meerdere SDG's.

Circulaire economie

In het kader van circulaire economie kreeg ons eigen productie-atelier een subsidie van de Vlaamse Overheid om, samen met UGent, onderzoek te doen naar milieubewuste oplossingen in grootformaatprinting.

Wij staan met beide voeten in de wereld. Die van vandaag én die van morgen.

Uit ons manifest