Ga naar hoofdinhoud
terug naar overzicht

Aanpak

Wij zijn fans van maatwerk. Net als onze klanten. Participatie en cocreatie zijn key: we duiken diep je organisatie in, worden vaak deel van je team. Je persoonlijke accountmanager houdt de communicatielijnen kort en denkt mee op lange termijn. Transparantie staat voorop, ook financieel. En nooit vergeten we onze maatschappelijke en ecologische impact

1

Maatwerk

Jaren ervaring en toch keer op keer van nul herbeginnen. Zo pakken wij jouw opdracht aan. Het is onze garantie om helemaal op maat voor jou te werken. Dat lukt enkel omdat ook je persoonlijke accountmanager je op maat begeleidt: de bodyguard van je merk. Bovendien houden we elkaar intern op de hoogte, zo heb je altijd een back-up.
2

Participatie & cocreatie

Communicatie is een people’s business en die lijn trekken we consequent door. Een workshop met stakeholders, straatinterviews, een babbel met de dame achter de balie van je organisatie … we graven diep, gaan in dialoog, overleggen met jou, denken kritisch mee. En wees gerust: we leggen niks op, jij zit mee aan het stuur. Zo creëren we een breed draagvlak en maken we van alle betrokkenen trotse ambassadeurs.
3

Transparante offertes en facturatie

Niemand houdt van onaangename financiële verrassingen. Dus doen we er alles aan om die te vermijden. Vooraf én achteraf. Met duidelijke afspraken, helder geformuleerde offertes, realistische timings, transparantie in de facturatie.
4

Maatschappelijke en ecologische impact

We vergeten nooit het brede verhaal, met name de maatschappelijke relevantie en de ecologische impact van ons werk. We blijven ver weg van de commerciële kant van ons vak. Daarom noemen we onszelf geen reclamebureau en komen we nooit met wegwerpgadgets aandraven.

Graag meer weten?