Ga naar hoofdinhoud
terug naar overzicht

MiraMiro

Vormgeving & concept

Ga naar de inhoud
Lijst
MiraMiro
Kunst & cultuur
Visuele identiteit Webontwikkeling Webstructuur Webdesign Campagnes
Miramiro verwondert met circus, magie, luchtspektakels en installaties. Karakters jongleerde met alle elementen van een speelse look & feel.
Bekijk het project

Eigenzinnige huisstijl

Miramiro heeft een hart voor circus, theater, dans en performance. Het gaat op zoek naar mirakels en trekt die naar de open ruimte in de vorm van spektakels. Op die manier tovert de organisatie vier dagen lang een wonderbaarlijk festivalprogramma tevoorschijn. Ook daarnaast blijft de organisatie de kunstvorm naar een hoger niveau tillen. Miramiro is dus niet bang om buiten de lijntjes te kleuren. Dat tikkeltje eigenzinnigheid rolden we met plezier uit in een vernieuwde huisstijl. Om nadien een hoogstaande website, programmagids, affiches en tote bags uit onze hoge hoed te halen. Een excellent gevoel voor evenwicht!

Totebag Miramiro
Visual Miramiro
Logo Miramiro

Meer Miramiro in 2023

Talent valt niet te temmen. Miramiro verwondert met circus, magie, luchtspektakels en installaties. Karakters jongleerde met alle elementen voor een speelse look & feel. Zelf je (kleurrijke) kunsten tonen? Bekijk zeker de programmakalender en zoek onze poster.

Gerelateerd werk

WISPER

Huisstijl, magazine & ledenwerving

Amarant

Branding, campagne ‘Art of course’ en website