Ga naar hoofdinhoud
terug naar overzicht

Gemeente Anzegem

Meerjarenplan

Ga naar de inhoud
Lijst
Gemeente Anzegem
Steden & gemeenten
Illustraties & infografieken Strategie
Het Anzegems bestuur heeft ambitieuze actieplannen klaar voor 2020-2025. Karakters mocht de nieuwe toekomst mee uittekenen.
Bekijk het project

In zijn meerjarenplan stelt fusiegemeente Anzegem centralisatie en innovatie in het vooruitzicht. De komende jaren heeft het bestuur verschillende, vooruitstrevende veranderingen in petto voor de deelgemeenten. Deze legislatuur lopen alvast vijf grote projecten. Zo wil Anzegem voortaan alle gemeentediensten op één plek onderbrengen. Daarom verhuizen het gemeentehuis en de administratieve diensten naar een meer centraal gelegen locatie, op de driehoek van Anzegem, Ingooigem en Vichte. Binnenkort kunnen de Anzegemnaars baantjes trekken in een nieuw zwembad. Of, slenteren doorheen het verder uitgebouwde Sint-Arnolduspark. Het onderwijs wordt hervormd, de afgebrande Sint-Janskerk heropgebouwd en herbestemd.

Grootse plannen, die her en der gevoelig liggen. Wij gaven het meerjarenplan vorm voor de inwoners. Uit het plan haalden we belangrijkste speerpunten, die we als Anzegem morgen aan hen presenteerden. Elk punt kreeg een eigen tekening. We ondersteunden het gemeentebestuur met een presentatie, ontwierpen grote banners voor in het straatbeeld en stuurden een persbericht uit. Een duidelijke stijl, voor een veelbelovend project.

Banner Anzegem
Banner Anzegem
Banner Anzegem
Banner Anzegem