Vacatures

Vacature: Projectmanager B2B en KMO

Karakters begeleidt steeds meer B2B-projecten, te veel voor ons huidig team projectmanagers. Daarom zoeken we dringend een extra PM met een uitgesproken interesse in B2B en kmo’s.

Je wordt het vaste aanspreekpunt van een aantal bestaande B2B-klanten die je persoonlijk, creatief en kwalitatief begeleidt. Daarnaast spring je mee op de kar om ons klantenbestand nog verder uit te breiden met kmo’s en productiebedrijven. Je werkt hiervoor samen met onze business developer.

Jouw karakter

Door je affiniteit met de bedrijfswereld pik je snel op wat een ondernemer nodig heeft. Je denkt strategisch mee over mogelijke oplossingen en volgt elk project proactief, met passie en de nodige flexibiliteit op. Heb je daarbij de reflex om consequent op zoek te gaan naar de meest duurzame en ecologische optie, dan zit je bij Karakters helemaal goed.

Je weet wat er leeft in de sector en opportuniteiten spotten is je tweede natuur. Als projectmanager praat je ook heel wat af. Vaak via telefoon, maar ook in meetings en tijdens presentaties. Een mondje Engels en Frans spreken is mooi meegenomen.

Jouw verantwoordelijkheid

  • Projectmanagement van lopende projecten, voornamelijk B2B en kmo’s.
  • Samen met de businessdeveloper volg je de prospectie op.
  • Administratieve en praktische opvolging van (potentiële) klanten. GDPR-proof, dat spreekt voor zich.
  • Correct bijhouden van informatie in CRM, offertes maken en facturatie.
  • Je kan Karakters met een aanstekelijk enthousiasme voorstellen bij nieuwe klanten.
  • Je trekt mee intern het Karakters B2B en Kmo project. Ervaring met de kmo-portefeuille is een meerwaarde.

Ons aanbod

Tegenover jouw inzet staat een eerlijke verloning en de kans om je professioneel te ontplooien in een creatieve biotoop. Het zal nooit saai zijn. Beloofd!

Meer over Karakters: www.karakters.be

Pas jij in dit plaatje?

Neem snel contact op met projectmanager Sophie Van Landuyt.

E. sophie@karakters.be – T. 09 220 01 68