Met i-mens zet Karakters nieuwe standaard voor zorgcommunicatie In het oog, nog meer in het hart!
Nieuws

Onderscheidend en innovatief in zorgsector

Voor Karakters zijn de mensen in de zorgsector al jaren echte helden. We realiseerden al grote projecten en campagnes voor UZ Gent, AZ Monica en tientallen andere klanten in de zorg en social profit. In maart 2020 konden we uitpakken met ons werk voor de nieuwe zorgorganisatie i-mens en uiteraard stopt het daar niet. In de loop van het jaar zullen nog veel meer realisaties in het straatbeeld, in de gebouwen en op social media opduiken.

Kantoren te huur met / bij Karakters

Kantoren te huur met / bij Karakters
Binnenkort settelt Karakters zich in De Nieuwe Molens, op de meest duurzame site tussen het Gentse gerechtsgebouw en de Nieuwe Vaart. Waar vroeger het meel in het rond stoof, spat binnenkort de creativiteit in het rond!

Vijf maal zomer met Karakters

Vijf maal zomer met Karakters
Samen met onze klanten in de kunst-, cultuur- en toeristische sector realiseerden we heel wat schoons om de komende maanden van te genieten. Dicht bij huis. Dit is tenslotte de zomer van 2020.