Onderscheidend en innovatief in zorgsector Provinciaal onderwijs in het nieuw
Nieuws

In het oog, nog meer in het hart!

AZ Monica stippelde grootse toekomstplannen uit, met bijhorende sterke huisstijl. En dat mag gezien worden. Honderden formulieren, brochures, werkkledij, … en ook de signalisatie. Tot in de kleinste hoekjes laten we de nieuwe huisstijl schitteren.

Kantoren te huur met / bij Karakters

Kantoren te huur met / bij Karakters
Binnenkort settelt Karakters zich in De Nieuwe Molens, op de meest duurzame site tussen het Gentse gerechtsgebouw en de Nieuwe Vaart. Waar vroeger het meel in het rond stoof, spat binnenkort de creativiteit in het rond!

Vijf maal zomer met Karakters

Vijf maal zomer met Karakters
Samen met onze klanten in de kunst-, cultuur- en toeristische sector realiseerden we heel wat schoons om de komende maanden van te genieten. Dicht bij huis. Dit is tenslotte de zomer van 2020.